Har du åsikter?
Låt oss gärna veta vad du tycker om vår tjänst och om du har några idéer kring vad som kan förbättras.
Lite reklam om du vill
Pulldown comercials
« Alla annonser

Om hanteringen av djur

Bortskänkes.se vill hjälpa till i arbetet att förbättra livet för våra sällskapsdjur och kan därför, i enlighet med djurskyddet.se, inte längre tillåta att djur bortskänkes. Alla djur har ett värde som måste respekteras och vi anser att man enklare kan förstå detta värde om man betalar för det.

Att man kan betala för sitt djur visar också att man har råd att försörja sin vän och underhålla den kostnad ett djur innebär.

Vi har därför beslutat att alla djur måste betalas för. Men vi tillåter ändå inga hutlösa priser då kostnaden inte skall handla om vinstpengar utan istället djurets värde.

Mvh
Bortskankes.se

» » Jag respekterar reglerna » »

- "Vi arbetar för att djurens status ska höjas så att djurägare tar ett större ansvar för sina djur. Ett sällskapsdjur som har ett ekonomiskt värde är man mer rädd om. Genom den policyn bidrar ni till att synen på sällskapsdjur är att djur inte är något man enkelt skaffar eller byter ut. Marsvin, kaniner och andra mindre sällskapsdjur riskerar att hamna hos oseriösa ägare som inte tänkt igenom sitt beslut att ta hand om ett djur, och det ansvar det faktiskt innebär." - Djurskyddet.se