Har du åsikter?
Låt oss gärna veta vad du tycker om vår tjänst och om du har några idéer kring vad som kan förbättras.
Lite reklam om du vill
Pulldown comercials
RSS Feed Widget
« Alla annonser

Sådär 25 papperskassar böcker på vinden bortskänkes

Annons-id: 384137
2020-07-17 12:30:45
Sådär 25 papperskassar böcker på vinden...  på www.bortskankes.se
Dela annons:
Upload
Report
Annonsdetaljer
Jag har sådär 25 papperskassar med böcker på vinden. Det är en del inbundet, ofta lite slitna andrahandsinköp, men mest pocket/mjuka pärmar. De jag själv har köpt i butik ser oftast helt olästa ut, och det är de flesta av böckerna här. Skadade böcker har jag rensat undan för sig, så sådana får du inte med: de får helt enkelt slängas på tippen. Där finns fantasy på engelska, vanlig skönlitteratur och deckare mest på eller översatt till svenska, filosofiböcker (akademiska, många rätt “smala”), dansteori/analysböcker, lite gamla kursböcker i socialantropologi, psykologi och språk (engelska, franska, tyska, latin). Och lite spritt annat. En del är nog osäljbart, annat värt från några tior och uppåt för dig som har tid och lust att sälja vidare.

Villkor: för dig som vill hämta osorterade kassar och bära tre trappor ned från mitt vindsförråd. Tar du bara några kassar finns risken att du sedan sitter där med del 1 och 3 av en trilogi…

Maila mig (senast 25/7, sedan finns bil bokad för att transportera böckerna till bokbålet) med förslag på tid som skulle passa dig, jag kollar mailen åtminstone ett par gånger per dag.
Plats:
Östergötlands län - Linköping
Kontakta annonsör

Annons avslutad

Denna annons är avslutad

Denna annons är tyvärr redan avslutad. Men vill du hålla koll på om liknande annonser dyker upp igen kan du enkelt mail-bevaka denna kategori:

Bevaka Böcker Östergötlands län »

Andra öppna annonser: